Šele en mesec je minil in že so nastali novi modni trendi, ki so (in bodo) zaznamovali leto. V tem bolj mrzlem delu leta bomo še naprej nosili puloverje in ultra-popularne obleke-puloverje. Posebna pozornost bo ostala na pletenih kompletih – kombinaciji puloverja in hlač ali puloverja in krila. Naslednje, kar sledi, so bluze. Popolne za poslovni svet, zabavo, kavo s prijateljicami... You name it…

Klasična bluza – ali ne tako klasična? Bluze iz nove kolekcije so se pojavile z mnogimi detajli, kot so pentlje, volančki in čipka. Bluze so brezčasen kos oblačila, ki jih zato lahko nosiš vso leto. V tem času, ko je hladneje, jih kombiniraj s hlačami v videzu usnja in pleteno jopico. Za casual kombinacije izberi jeans in parka jakno. Za posloven ali eleganten izgled pa nujno izberi ozko krilo ali hlače z visokim pasom. Možnosti je ogromno… Super, kajne?

Čipka ali prosojna tkanina – to sta dva detajla modnih kosov, ki bi jihlahko nosila zavedno. Izgledajo stilsko in prefinjeno obenem. In seveda elegantno in zapeljivo. Prav zato so takšni modni kosi tisti, ki ti vzamejo sapo. Modne kombinacije že nastajajo v naših mislih…

Bluze z vzorci – že prejšnje leto so nas popolnoma prevzeli takšni ali drugačni vzorci na tkaninah. Tudi letos bodo nadaljevali z usvajanjem modne scene. Zato hitro izberi svojo vzorčasto bluzo in prinesi pomlad v garderobno omaro, še preden se bo to uradno zgodilo. Črte in karirast vzorec nikoli ne grejo iz mode, zato poskrbi, da boš imela vsaj enega od teh.

Črna barva je res kul in mi jo obožujemo! In še več – črna oblačila so MUST HAVE vsake prave modne navdušenke. Črna je stylish barva in zato je tudi obvezno, da izbereš vsaj eno črno bluzo v kateri boš videti kot prava modna kraljica.

Letos si upaj poskusiti nekaj novega. Dodaj nežno eleganco v svojo omaro. Naj bo to leto polno dobrih vibracij in pusti, da ti tvoj outfit pri tem sledi. Če te še vedno nismo dovolj prepričali – poglej v našo novo kolekcijo, saj so naše spletne police polne bluz, ki te bodo navdušile. Veselo nakupovanje!