Težko se je izogniti poletnemu nakupu kopalk. In v istem trenutku nam lahko nakupovanje povzroči skrbi… Da pa se boš med vso ponudbo lažje odločila, katere izbrati smo se odločili, da ti pri tem pomagamo. V vsej kopici modelov in spreminjajočih modnih trendov se je težko znajti. Včasih je zato potrebno stopiti iz cone udobja in preizkusiti kaj takšnega, kar do zdaj ne bi niti pomislila! Pa je vredno! Po drugi strani pa ne izberi kopalk samo zato, ker so trenutno IN! Izberi takšne, ki bodo poudarile tvojo postavo in se boš v njih počutila ODLIČNO!


Moj tip postave je:

JABOLKO

Ženske s tem tipom postave želijo skriti svoj trebušček… Izbiraš lahko med dvodelnimi, enodelnimi in tankini kopalkami. Dvodelne izberi takšne z visokim pasom – retro je trenutno in! Dobrodošle so nagubane tkanine, saj skrijejo izbokline.

HRUŠKA

Imaš droben zgornji del in močnejše boke ter noge? Tvoje telo je potrebno samo optično spraviti v pravilno razmerje. Izberi hlačke z širšim robom, zgornji del pa naj bo čim bolj bogat z detajli!

TRIKOTNIK

Ko so boki že poudarjeni, lahko svoje oprsje najbolje poudariš s trikotnimi zgornjimi deli ali volančki!

ATLETSKA POSTAVA

Če nimaš veliko oblin, oliko peščene ure zlahka ustvariš z minimalnimi kopalkami! Ne pozabi na vzorce, ki optično povečajo!

VEČ --> poletne OBLEKE- stroje kapielowe