Po dolgih zimskih mesecih in številnih plasteh oblačilih smo končno dočakali tople dni. In ko je zunaj toplo ... Kaj? - Odstraniti moramo vse nepotrebne plasti oblačil in začeti nositi nova oblačila. Preden vas seznanimo z najbolj zaželenimi oblekami in pajaci te sezone, vam damo še majhen nasvet. Najprej izvedite pomladno čiščenje omare, nato pa kupite nekaj novega, kar bo zaznamovalo vaše poletje!

Pravijo, da sladica pride na koncu, vendar ne moremo čakati, da vam kar na začetku predstavimo poletne obleke iz naše nove kolekcije! Cvetlični vzorci preprosto prevladujejo pri poletnih oblekah.

Mi razmišljamo tako ... Za sproščeno jutro v mestu je primerna kratka obleka v veselih barvah. Seveda nam ni treba poudarjati, da je cvetlični vzorec nujen. S tako mladostno, veselo in igrivo obleko so edina stvar, ki jo še potrebujete, sandali in nasmeh.

Gotovo se sprašujete, kaj obleči vsako jutro za v službo. Spet predlagamo obleke s cvetličnim vzorcem! Srednje dolge obleke s suknjičkom ali šalom lahko izgledajo zelo profesionalno, nekatere obleke pa lahko nosite tudi kot tunike. Pravzaprav ni pomembno, kako jih nosite, toda cvetlični vzorec ni le opcija - ampak nuja!

Za dolge sprehode po plaži, večerne izlete ali svečanosti, izberite dolge obleke, ki so zelo ženstvene. Večina teh oblek je občutljivih barv in izjemno romantičnih, je pa tudi nekaj temnejših modelov, ki pritegnejo pozornost v vsaki situaciji.

Čipkaste obleke? Seveda! Ni poletja brez čipkastih oblek. Najbolj nošene barve so bela, roza in rdeča. Težko je govoriti o dolžinah, ker preprosto ljubimo vse ... Zato lahko tisti, ki so neodločeni, najdejo asimetrične obleke.

Sezona festivalov in praznovanj se je začela in pajaci niso nič manj ženstveni za to priložnost. V pajacih boste izvrstno izgledali vsak dan, vsak trenutek in na vsakem dogodku! In zakaj pravimo, da je pajac NUJEN to sezono - ker združuje dva največja modna trenda: odprta ramena in cvetlični vzorec!

Nova modna pustolovščina je tukaj, ste pripravljeni?