Zaradi visokih temperatur smo že smo skočili v poletne obleke. Najdejo se volančki, cvetlični vzorci, nori dizajni in razne druge podrobnosti. Kombiniramo jih lahko s supergami, balerinkami, espadrili...vendar jih najbolj radi kombiniramo s sandali !

Za jutranjo kavo in sprehod v mestu izberite natikače. To poletje so res nujni pri vsakodnevnem izgledu. Še posebej, če izberete edinstven izgled s cvetličnimi podrobnostmi. Izbrali smo nekaj naših najljubših kosov, od katerih se ne moremo ločiti. Vedno boste moderni, ne glede na to ali jih boste kombinirali s kavbojami, oblekami ali pajaci. Poleg izgleda, bi jih tudi za udobje ocenili s 5+!

Trakovi so zopet v modi, tako da jih najdete tudi v naši novi ponudbi sandalov. Še posebej želimo poudariti gladiatorke, ki so popolne za podnevi ali ponoči. V kombinaciji z bluzami, kratkimi hlačami in torbico, boste svoj izgled dvignili na novo modmo dimenzijo.

V trenutkih, ko mora imeti vaš izgled glavno besedo, predlagamo da izberete obleko in veličastne sandale s platformo. Samo predstavljajte si nešteto kombinacij, v katerih bi se igriva poletna obleka popolno ujemama z udobnimi, elegantnimi in modernimi sandali s platformo. Živo rdeči ali klasični črni? Mogoče nevtralnih ali pastelnih barv? Ne glede na to katero barvo sandalov izberete, vaše poletje bo nepozabno. In ne pozabite na podrobnosti...še najmanjša podrobnost naredi razliko!

Zagotovo že veste, da bo bela obleka tista, ki bo zaznamovala poletje. To je le še en razlog več, da jo kombinirate s sandali norih barv, oblik in podrobnosti! Hej, ne pozabite še na torbico in poletna pustilovščina se lahko začne!