Lovljenje zadnjih sončnih žarkov se je začelo, jesen je takoj za vogalom ... In počasi potrebujemo oblačila z več plastmi. Previdno smo izbrali novo kolekcijo ženskih jaken, tako da se za vsakogar najde jakna, ki jo bo oboževal v tem hladnejšem delu leta.

Ne bomo ovinkarili - kraljica jeseni je bila vedno usnjena jakna! Oblečete jo lahko tudi na hladen poletni večer. Njena prednost je ta, da lahko ostane v ženski torbici in se kombinira s skoraj vsako obleko. Poleg tega so tudi eden tistih brezčasnih kosov, ki jih vsaka ljubiteljica mode potrebuje v omari in jih lahko nosi čez celo leto.

Za tiste, ki ne prenašajo mraza (in prepričani smo, da se nas najde povsod!) - ženske zimske jakne so tiste, ki nas še posebej razveselijo, ko se začno približevati hladnejši dnevi.

Preprosto - zimske jakne morajo biti tople in privlačne. To sezono bodo prevladovale zemeljske barve, kot so: bež, kaki, zelena...vendar pastelno roza in bela ne zaostajata veliko. Ne smemo pozabiti tudi na najljubšo barvo, ko govorimo o zimskih jaknah - in to je črna. Dejstvo je, da ni važno, katero barvo boste izbrali. Pomembno je le, da vas podrobnosti ločijo od množice.

Te zimske jakna parke bodo temeljile na preprostih dizajnih in umetnem krznu. Jakna parke poudarijo pas in lahko naredijo vaš izgled popoln - tudi ob jutrih, ko nimate veliko navdiha za oblačila. Parka bo v prihodnjih mesecih prevladovala na modni sceni, zato je pomembno, da se lahko prilega poslovnem in vsakodnevnem stilu.

Ponovimo - ključni del prihajajoče sezone so jakne! Torej izberite tisto, ki vas bo vsak dan zvesto spremljala.