Ljubiteljice mode imamo rade prav vse modne sezone, ampak navdušenje začne naraščati konec Novembra, ko začnemo vstopati v praznični december. December je mesec, ko je vsak dan prav posebno praznično vzdušje. In pri vsem tem ne gre brez sledenja modnim trendom!

Da bomo sledile praznični atmosferi moramo izbrati najlepše svečane obleke. Prepričani smo, da bo večina začela svoj izbor z brezčasno črno barvo in čipkastimi detajli.

Nasprotje črni barvi tokrat ne bo bela, ampak ognjeno rdeča! Dolga rdeča obleka preprostega dizajna s čipko in odprtimi rameni bo pokazala tvojo prefinjenost in eleganco, ki si jo bodo prav vsi dobro zapomnili!

Če diskretnost in skrivnostnost v enem, potem izberi pastelne barve – roza, vijolično ali sivo. Opazili smo tudi, da je to sezono prav poseben poudarek na krojih in ne detajlih, ki so prevladovali pred tem. Kombinacija modnega dizajna in zanimivih krojev naredi obleke iz nove kolekcije univerzalne in omogoča, da jih lahko nosimo ob različnih priložnostih.

Izbor modre elegantne obleke, bo prav tako kot pri črni obleki, poskrbel za to, da boš videti prefinjena in elegantna. Pomembno je, da izbereš kroj, ki bo sledil linijam tvojega telesa in poudaril preprost dizajn z bogato modro barvo. Če boš izbrala elegantno obleko z majhnimi detajli, ne pozabi dodati še dodati zanimive torbice in nakita!

Ko pomislimo na glamurozne zabave in obilje luči, ki nas bodo kmalu osvetlile, ne smemo pozabiti na bleščice! Obožujemo vse, kar je bleščeče! In ko oblečeš obleko z bleščicami, bo zabava res najboljša!

Mini, midi ali dolga elegantna obleka – v novi spletni kolekciji oblek smo pripravili nekaj prav za vse okuse. Prepričani smo, da boš našla tudi kaj zase. Samo pohiti! Tako boš ujela še najboljše in najbolj popularne kose v tvoji velikosti!