Na naše spletne police iz tedna v teden prihajajo novi izdelki. Čas je, da si pogledamo novo ponudbo čevljev, ki smo jo pripravili za vas. Za vsakogar se nekaj najde. Vsak modni slog bo z moderno obutvijo in modnimi dodatki povedal svojo zgodbo.

Lahko jih ljubite ali sovražite, ne morete pa zanikati, da so letošnji natikači osvojili modno sceno. Z udobnim izgledom ste vstopili v svet mode. Najdete pa lahko tudi različne variacije, primerne za večerne izglede. Obutev je nekaj, s čimer bodo tudi najbolj preprosti kosi izgledali očarljivi.

Vedno posebne in presenetljive - superge! Letos superge najdemo v vseh modnih stilih: od poslovnih oblek, sproščenih dnevnih kombinacij do elegantnih kosov. Še posebej nam je všeč kombinacija: top + kratke hlače + superge. Modne blogerke opozarjajo, da je najbolj popularna kombinacija letos: obleke + superge! Zato se sprašujemo, če ste že izbrali svojo idealno kombinacijo?

Vredu, vredu. Vemo, da so sandali stalnica v vaši omari, ampak vedno boste našli prostor še za kakšen par. Sedaj je pravi čas za to. Poleg oblek so sandali nekaj, kar iz naših polic izgine s svetlobno hitrostjo. Prav zato je pomembno, da si rezervirate svojo številko, dokler je še na voljo. Eleganten dizajn, detajli, visoke pete ali sandali s platforno...vsi spoštujejo ženskost in poudarijo izgled. Ne pozabite, imeti morate tudi en par za nore poletne noči s prijateljicami! Naj bodo moderni in udobni, saj boste preplesali celo noč!

Po norih zabavah se boste z veseljem sprehodili po mestu. Lahka poletna obleka in espradrile so naša najljubša izbira!Lahke in udobne, z detajli ali brez, sploh ni pomembno, ker pašejo k vsem. Poletje vam samo po sebi dopušča, da mešate različne vzorce, barve, materiale in detajle. Imamo kar nekaj priljubljenih, poglejte katere.

Poletna obutev je ljubezen na prvi pogled - poizkusite se upreti!