Bližajo se praznični dnevi in kaj kmalu bomo v krogu družine razporejeni okoli božičnega drevesa in odvijali darila, pili dišeče kuhano vino in se sladkali z prazničnimi dobrotami… Takoooo… če želiš da bodo prazniki popolni, potrebuješ outfit, ki bo zaključil celotno praznično zgodbo. Bleščice, barve, zimski vzorci, perlice, čipka – vse to spada k popolnemu prazničnemu outfitu.

Imamo nekaj predlogov zate!! Pa začnimo...

Če si letos ti tista, ki gosti prijatelje in sorodnike na Božični večerji, je obleka PEPA popolna izbira za tvoj outfit. Preprosta midi obleka z božičnimi vzorci - kot so: božički, snežinke, božična drevesa.. - bo ustvarila nove zgodbe, ki bodo ostale v spominu še dolga leta. S to obleko bo prav vsak korak napolnjen s srečo in veseljem. In prav to je čar Božiča!!

Za tiste, ki želite božično večerjo preziveti udobno a vseeno modno in stylish - predlagamo ta tooooople pulover TEAGAN v kombinaciji z modrim jeansom.Bela modra in rdeča barva + zimski vzorčki = super občutek, ki nas pogreje! Naj ti ta pulover prinaša toplino in veselje prav vsak dan!
A tisti, ki še vseeno prisegate na eleganco, boste izbrali pulover ZAIDA. Mehak in puhast pulover v temno modri barvi s perlicami. Kombiniraš ga lahko z hlačami ali krilom - v čem s boš bolje počutila! Ta pulover v vsakem primeru ne bo ostal neopažen in eleganca, ki jo izžareva bo očarala prav vsakega, ki bo zagledal tvoj outfit.

Zvezda tu, zvezda tam... zvezde povsod! Božič pač nikakor ne more miniti brez zvezdic. Ta božič si lahko zvezda tudi ti - to bo zagotovil majica NORMAN, ki je kot nalašč za to praznično atmosfero! A ne skrbi... popolnoma brez skrbi jo boš lahko nosila tudi za katero koli drugo priložnost!


Izberi te praznike najboljši outfit, ki ti ga bodo zavidali prav vsi!!

>> SVEČANE OBLEKE- stroje kapielowe