Eden najpomembnejših datumov na tvojem modnem koledarju je nakup novih oblačil za hladno vreme - jakne, bunde plašči - tisto brez česa ne moreš tudi skozi zimo! Ponavadi se to obdobje začne, ko postane vreme hladnejše, spremlja nas vse več padavin in samo dolgi rokavi pod usnjeno jakno (ki je nepogrešljiva skozi vso leto) niso več dovolj. Ključna točka, ko začnemo posegati po jaknah je mogoče tudi takrat, ko več ne moramo brez nogavic pod hlačami. ;) In če oblečes dolg plašč ta trenutek podaljšaš še vsaj za nekaj časa. Ampak zdaj je tukaj glavno vprašanje - kakšna vrhnja oblačila bodo to sezono najbolj IN?

Modne smernice so zopet naklonjene puhastim bundam. Zato tukaj nastaneta kar dve možnosti - kratka bunda ali plašč - ni preveč pomembno, obe sta se uvrstili na seznam najbolj priljubljenih to sezono.

Naslednji super hit so plašči v videzu usnja s krznenimi dodatki. NORA KOMBINACIJA, kajne? In prav to nekaj novega to sezono! Krzneni dodatki naj bodo čim večji, različnih barv - verjemi, izstopala boš!

Za tiste, ki prisegate na sproščeno počutje in mladosten izgled so tukaj podaljšane bunde - zopet popularni ostajajo usnjeni dodatki!

KAJ BOŠ PA TI IZBRALA?

- bunde
- zimski plašči
- hoody- stroje kapielowe