Kratke ali dolge, motoristične ali pilotske, tiste s krznenimi detajli ali patenti. Ne glede na to, katero jakno izberete, ne boste naredile napake! Usnjene jakne so najbolj iskani kos oblačila, ne glede na letni čas.

Po jesenskih plaščih okrašeni z umetnim krznom, ki naredi plašč luksuzen, smo vstopili v leto 2018 - leto v katerem naša nova kolekcija jaknic navdušuje. Usnjene jakne, ki jih lahko najdete pri nas so kot sestavljanka jeseni in zime. Predstavili bomo usnjeno jakno in umetno krzno v enem. Kako popularne se, pa lahko ugotovimo že, če pogledamo sam design jaken, saj je sestavljen iz vseh popularnih trendov, ki so to sezono v ospredju. Vanje smo se zaljubili na prvi pogled.


Oglejte si našo ponudbo usnjenih jaken in hitro izberite tisto, ki vam bo sledila do poletja.


Če iščete jakno, ki bo vedno videti, kot da ste na modni pisti, izberite kratko usnjeno jakno. To je jakna, ki bo v vsaki situaciji izgledala odlično. Kratka usnjena jakna je že dolgo časa priljubljeni kos urbanega stila. Posebej so nam všeč kratke usnjene jakne z izstopajočo zadrgo.

Ker nas zima še ni zapustila, smo izbrali tudi dolge usnjene jakne z raznoraznimi detajli ter umetnim krznom v različnih barvah. Z njimi boste vedno ženstvene in elegantne. Čeprav smo dekleta bolj "zmrznjene sorte", so te jakne odlične ,saj so v notranjosti podložene, kar nam predstavlja eno težavo manj. Popolna kombinacija, kajne?

Črna je vedno odlična izbira, zelene in rjave pa so odlična sprememba! Usnjene jakne so najmočnejše spomladi in v naši ponudbi smo izbrali le najlepše.

Že veste, da boste z usnjeno jakno vedno videti lepe.

Naši modni oblikovalci vedno poudarjajo, da se ne boste nikoli zmotile če izberete trendovske kavbojke in usnjenimi jaknami. Torej izberite par raztrganih kavbojk in novo usnjeno jakno. Dodajte visoke pete in še torbica na ramo - zdaj lahko osvojiš svet

Pohitite in preverite našo ponudbo, imamo vse, kar potrebujete za popolno modno zgodbo!

- stroje kapielowe

- stroje kapielowe - JACKEN