Če vprašaš nas, je usnje vedno (in za vedno) v modi. Usnjene jakne so že leta in leta nepogrešljiv kos oblačila vseh, ki jih zanima moda. Zdaj pa so tukaj še usnjene legice.

Pred nekaj časa je veljalo, da ozke hlače nosijo samo vitka dekleta. Ampak danes jih nosimo čisto vse – visoke in majhne, suhe in močnejše, z ali brez oblin. Usnjene legice so že nekaj sezon pravi pomladni hit pri nas in po vsem svetu. Tako kot svoj najljubši kos jeansa, moraš v svoji omari tudi nujno imeti usnjene legice. Zakaj? Poleg tega da so udobne in praktične jih lahko kombiniraš v različne kombinacije in stile.

Na srečo je današnja moda takšna, da tudi če stvari zgledajo nezdružljive, lahko s pravim pristopom postanejo združljive. Samo sprejeti moraš nekaj dejstev: usnjene legice se super kombinirajo s supergami, kot dodatek pod obleko ali pa oblečene z visokimi škornji. Prav tako jih lahko oblečeš za ležerni dnevni outfit ali pa zapeljiv večerni styling skupaj z visokimi petkami. Vse boš navdušila! Pravzaprav imamo idejo za vse tiste, ki si upate: usnjene legice + »ugly« superge + »oversized« zgornji del. Top styling – se strinjaš?

Upamo, da si v članku našla navdih. Če si, potem kar takoj izberi svoj par usnjenih legic – izbiraš lahko med modeloma SHIRLEN in ZELINA. ČE te tokrat nismo prepričali… ne skrbi. Obišči našo spletno stran in poišči navdih za nakupovanje kar od doma. A je lahko še sploh kaj boljšega?