Ooooooo, poletje je uradno prispelo. Zato smo se z vami odločili deliti, kaj je letos nujno imeti s seboj na plaži. Torej, torba za na plažo mora biti moderne barve. Potem morate imeti brisačo, kremo za sončenje, sončna očala, dobro knjigo in seveda nove kopalke!!

Če govorimo o kopalkah, je pomembno, da izberete tiste, ki vas bodo spremljale skozi to dolgo, vroče poletje! Letošnji poudarek je na podrobnostih - volančki, bleščice, črte in cvetje. Cvetje je letos na kopalkah zelo popularno. Kaj pa je vam všeč? Mi bi radi imeli vse!

Začnimo z bikinijem, ki je nepogrešljiv kos vsake torbe za plažo. Je vaš zvesti spremljevalec na plaži, od jutra do večera. Bikini je kot nalašč za vsako postavo, še posebej ker poudarja obline. Kaj je tudi kul pri bikiniju? V njem boste zelo lepo ogoreli. Torej, če združite sonce, morje in nov bikini...ni osebe, ki se ne bo obrnila za vami na plaži!

Poleg bikinija je to poletje popularen tudi monokini. Oblikovalci so letos veliko pozornosti posvečali monokinijem. Zato v naši novi ponudbi kopalk najdete modele, ki ne bodo nikogar pustili ravnodušnega. Čipke bodo še najbolj navaden monokinispremenile v spektakularnega. Obstajajo tudi različni vzorci in podrobnosti. Kar je super pri monokiniju je to, da mu lahko dodate samo kratke hlače in pripravljeni ste na koktajl v baru ali na sproščen sprehod po mestu. In če se zabava potegne pozno v noč, čezenj samo oblecite poletno obleko in plesišče je vaše!

Nova kolekcija skriva tudi nekaj za tiste, ki imajo bolj občutljivo kožo. Za tiste, ki ne marajo izpostavljenosti soncu oz. tiste, ki želijo skriti nekaj manjših pomanjkljivosti - predstavljamo vam tanikini! Dvodelne kopalke, ki izgledajo kot enodelne kopalke. Njihov edinstven dizajn bo poudaril vaše obline in hkrati zagotavljal udobje. Zgornji del izgleda kot majica, zato se tankiniji lahko enostavno kombinirajo s sproščenimi dnevnimi ali celo večernimi kombinacijami.

Sedaj, ko veste kaj vse morate imeti v torbi za na plažo, se nasmejte in osvojite poletje!