Te zanima kaj smo ti pripravili za novo sezono? Predvsem veliko NOVEGA! Vsakodnevno prihajajo novi artikli, ki že pridno zapolnjujejo novo kolekcijo, ki bo tokrat še boljša, bolj trendy kot vse ostale do zdaj! (Seveda – popolnoma se strinjamo, da poletja še ni konec, zato so še vedno »glavne« POLETNE OBLEKE!) Poglejmo, kateri trendi bodo osvojili naša srca v sezoni, ki prihaja!

Torbic nikoli nimaš preveč, to je znanstveno dejstvo (vsaj za vse ljubiteljice mode)! Ker poleti in v prostem času s sabo ne nosiš veliko stvari – razen na plažo – so boj priročne majhne torbice. A kmalu se bo vreme poslabšalo, potrebovala boš nekaj, kamor boš spravila jopico in ruto. Prostorne torbice bodo zato zopet prišle prav. Vanjo lahko spraviš prav vse kar potrebuješ za v službo ali na predavanja!Skoraj obvezno moraš k torbici dodati še ostale modne dodatke! Choker ogrlice so pravi hit! Držijo ravnotežje med eleganco in šik modo! Tako jih boš lahko kombinirala tako k elegantnim outfitom, kot k sproščenemu outfitu za čez dan.


A tukaj se vse šele začenja. Vsak dan lahko pričakujemo nove kose oblačil. Prisegamo na tunike in lahkotne modne puloverje, ki so se že zdaj izkazali za velike modne hite. Dodatki v videzu krzna, hrbtni detajli… le kaj vse nas še bo presenetilo?
- stroje kapielowe