Maturantski ples je pomemben trenutek v življenju vsake punce. Prav vsaka pričakuje nekaj nepozabnega in obleka je tista, ki ji posvetimo največ pozornosti. Seveda so pomembni tudi čevlji, nakit in frizura – a obleka je vedno tista iz kater izhajamo in izdelamo celoten styling. Izberemo jo najprej, saj želimo, da je prav vsak korak, ki ga naredimo v njej, POPOLN!! In… smo že radovedni… si že izbrala svojo obleko za maturantski ples?Če še nisi, ne skrbi, tukaj smo, da ti pomagamo!

Pripravili smo ocene modelov, ki so trenutno najbolj trendy. Seveda lahko v naši ponudbi najdeš še več oblek, od elegantnih do klasičnih in izjemno prefinjenih. Ko boš iskala popolno obleko boš preživela res lepe trenutke. In zakaj ne bi teh trenutkov preživela z nami?!

Za glamurozen izgled izberi dolgo »marmeid« obleko!. Z detajli na obleki bo obleka naredila tvoj vstop v dvorano kot v filmu! Prav vsem boš vzel dih v trenutku! V obleki kot je to, skoraj ni pomembno katero barvo izbereš. Samo da se boš v njej počutila odlično in boš nasmejana vsak trenutek tvojega posebnega večera!

Bleščice, bleščice, bleščice! Brez njih ne moremo mimo tako glamuroznih dogodkov, kot je maturantski ples. To je tvoj dan in na ta dan moraš blesteti. V vseh pomenih besede! Bleščice ti bodo pomagale! Če boš izbrala obleko z bleščicami, bodi pozorna na svojo frizuro in modne dodatke – naj bodo enostavni, saj je obleka že sama po sebi dovolj izstopajoča.

Kratke obleke so prav tako dobrodošle! Izberi zanimiv kos živahnih barv in vzorcev, ki bo izražala tvojo drzno in igrivo osebnost. Kombiniraj jo z udobnimi čevlji in zabava lahko traja ceeeeeloooo noč!

Ne moraš biti kraljica maturantskega plesa, če ne slediš modnim trendom. Prav zato ne smeš izpustiti možnosti, da bi izbrala obleko z širokimi rokavi, čipko ali volančki. Letošnje leto so modni trendi naravnani tako, da poudarjajo žensko lepoto in nežnost. IN TO MORAŠ IZKORISTITI!! In kaj veš… mogoče spoznaš celo svojega kralja… ;)

Zdaj pa… hitro preglej našo ponudbo večernih oblek in izberi svojo najljubšo!>> elegantne obleke
>> nakit
>> spodnje perilo- stroje kapielowe