Če obožuješ modo in si spremljala modne revije, si že gotovo opazila, da to sezono prav vsi vidimo »rdeče«. Rdečo smo lahko opazili že poleti a še močnejša bo postala to jesen, ko bo rdeča prav povsod – tako oblačila »od nog, do glave«, kot modni dodatki. Pojavili se bodo prav vsi odtenki rdeče. Ker pa nam je jasno, da rdeče ni prav nič lahko nositi, saj je ena najbolj energičnih barv, smo se odločili, da ti pomagamo z izborom iz naše trgovine.

Rdeča obleka bo na vseh seznamih nakupovanja to jesen! Zagotovo pa nismo vse dovolj pogumne, da bi prav ves styling izbrale v tej močni barvi. Zato za začetek izberi torbico in nakit v nežni rdeči barvi. V ponudbo vsakodnevno dobimo več super modnih dodatkov in prav rdeča je tista, ki postaja najbolj popularna med modnimi navdušenkami. Kakorkoli… ženske nimamo nikoli dovolj torbic in nakita.

Zdaj si glavni kos staylinga že izbrala (ja, prav res bo izhodišče za styling torbica) in čas je, da pogledamo še oblačila. Obleke v rdeči barvi – za prav vsako priložnost – so tukaj. Ne samo, da pokažejo nekaj ramen (in so zato res nekaj posebnega!), izgledajo prav odločno z vsemi modnimi dodatki! Če izbiraš obleko za posebni dogodek, potem dodaj še elegantne čevlje. Če pa boš dan preživela v nakupovalnem središču ali na sprehodu po mestu, samo dodaj sveže bele Converse superge.

>> torbice

- stroje kapielowe