Poletna garderoba je še vedno aktualna, vendar moramo razmišljati tudi o prihajajoči sezoni. Mehki puloverji, tople obleke, jopice, pletene obleke ... Mmmm, že vohamo jesen. In da vse te kose sestavite v super ulični stil - dodajte moderno obutev!

Superge s platformo so morda najbolj kul superge za jesenske kombinacije! Še posebej z veseljem pričakujemo, da se trend črt nadaljuje - tokrat na platformi! Namesto zgornjega dela superg, so se tokrat oblikovalci igrali s platformami. Poudarek je na barvah, kombinacija nevtralnih in živahnih barv je resnično popolna.

Tudi tisti, ki niso ljubitelji živahnih barv, za športna oblačila pogosto izbirajo zelo intenzivne barve! Pri tem imate lahko res veliko domišljije! Barvne legice in obarvane superge ali nore superge in enobarvni seti športnih topov in hlač? Kombinacij je neskončno. In tokrat smo se odločili predstaviti poseben dizajn superg. Drznen dizajn in še bolj drzne barve...postali boste glavna atrakcija v telovadnici, med tekom ali med sproščenimi sprehodi po mestu.

Ne mislite torej, da naša ponudba zajema samo superge. Želimo vam pokazati, da obstaja obutev tudi za različne druge priložnosti! Poleg tega nenehno presenečamo z novimi čevlji. Od ravnih sandalov, sandalov s platformo, preko espadril, naravnost do balerink - imamo vse! Espadrile so poletni hit in če še nimate svojih (ali več) najljubših, obiščite našo spletno trgovino in jih naročite, medtem ko je vaša številka še vedno na zalogi! In ne pozabite, da jih lahko poleg sproščenih poletnih kombinacij nosite tudi k poslovnim oblekam, vse do jeseni. Seveda, za poslovno žensko so najbolj priljubljene balerinke.

Ne čakajte na novo sezono nepripravljeni. Najhitrejši imajo te kose že v omari!