Oh, končno pomlad! Sonce, rože in manj plasti oblačil... Ali sploh še potrebujemo kaj več, kot to? Pomladi je vse super, razen ko nas vreme preseneti, in si moramo zjutraj obuti "gumjaste škornje". Kasneje pa lahko srečamo "ta pogumne" v balerinkah. :) Torej, kako rešiti problem vremenskih sprememb? Hmmm... mislimo, da imamo rešitev - superge!

Tako, našli smo rešitev v modnih čevljih z platformo! So dovolj topli za hladno jutro in dovolj tanki za sončne ure. Poleg tega jih je mogoče kombinirati z nešteto oblačili - od športnega stila, v kombinaciji s priložnostnimi oblekami, do še bolj elegantnega videza.

Na kaj moramo opozoriti v naši novi kolekciji, poleg platforme, je tudi unikaten design. To pomlad je le ta fantastičen. Za unikatnost so poskrbeli neizogibni detajli: metalic in pastelne barve, črte in zanimive vezalke. In ravno zaradi tega, se boste v trenutku zaljubili v našo novo ponudbo superg.

Absolutni HIT pomladi so široke svilnate vezalke, ki se odlično prilagajajo, in vam zagotovijo popoln eleganten videz. Vključitev tovrstne obutve bo vaš styling popeljala v popolnoma drugačne dimenzije. Kar želimo izpostaviti, kot prednost sodobnih superg, je njihovo udobje in nevtralnost - saj jih lahko nosiš prav k vsakemu stilu. Obute imamo lahko za v šolo ali univerzo, za v službo, nakupovanje, sprehod ali za katero koli drugo dejavnost - prav tako lahko s pravim kombiniranjem ustvariš čisto eleganten videz!

Bele superge lahko nosimo na sto načinov. In v trenutku, ko nimate navdiha - bele superge, kavbojke in navadna bele srajca ali top - NAREDIJO ČUDEŽ! To kombinacijo moramo imeti v omari vsi ljubitelji mode.

Zato bodite brezskrbni, privlačni in trendovski z novimi čevlji s platformo!

- stroje kapielowe