Ali veste, kako začiniti sproščene poletne dni? Ali veste, kako ustvariti modne trende na plaži? Želite biti glavna atrakcija tega poletja? Seveda! Če ne veste katere kopalke izbrati to poletje, berite naprej! Predstavljamo vam najnovejše kopalke - vse kar morate storiti je, da nosite svoje najljubše in ujamete poletne vibracije!

Topli dnevi so tu, poletje se približuje in gotovo že razmišljate o novih destinacijah, kjer boste preživeli poletje ... Da bi vaš dopust nepozaben, potrebujete nekaj poletnih kosov, kot so: kopalke, obleka za na plažo in nasmeh! Sedaj morate samo še izbrati kopalke v ponudbi, kjer lahko najdete bikini, tankini, monokini ali kopalke za močnejše. Začnimo torej.

Bikini je nujno treba imeti. Bikini je osnova za vsako plažo, poleg ostalih modelov kopalk imate zagotovo bikini, brez katerega ne gre. Bikini pa ni samo za na plažo, nosite ga lahko tudi v različnih dnevnih in večernih kombinacijah, če ga kombinirate s pleteno tuniko ali obleko. Med modnimi navdušenci je bikini najbolj priljubljen, saj ponuja več kombinacij v enem! Poleg vsega boste pa še lepo zagoreli. Zato ga imamo radi!

Monokini se je vrnil na "velika vrata" in vsaka modno oblečena ženska je že izbrala moden in zanimiv dizajn monokinja za to poletje. Če pogledamo monokini - manj in več. Slavi žensko postavo in čutnost. Na plaži boste torej privlačili vse občinstvo, moške in ženske, z enim samim kosom oblačil. Ko se popoldanska sprostitev počasi spremeni v večjo zabavo, čez svoj monokini oblečite noro obleko za plažo in pripravljeni ste na zabavo do zore!

Tankini je bil ustvarjen kot kombinacija dvodelnih in enodelnih kopalk. Zgornji del je bolj kot poletna srajca, spodnji del pa so hlačke, a vizualno izgleda kot enodelne kopalke. Kot nalašč je za ljudi z občutljivo kožo, ljubijo ga vsi od mlajših do starejših. Odkar se je tankini pojavil, ga je težko odstraniti s poletnega prestola. Je praktičen in dovolj je, da čez oblečete le kratke hlače, pa ste pripravljeni za sprehod po mestu!

Vsi mislijo, da so kopalke za močnejše postave dolgočasne, naša nova kolekcija pa dokazuje ravno nasprotno. Živahne barve, nori modeli, bleščice in vzorci so tisto, kar opozarja na morebitne pomanjkljivosti in poudari vse ženske lastnosti. Tako da en velik hura za velike kopalke!

Kaj še čakate ... Hitro, izberite svoje nove kopalke!