Poletje postaja vse bolj vroče, prav tako pa tudi naša nova kolekcija kopalk! Zastal vam bo dih! Kombinacije barv, različnih vzorcev in podrobnosti bodo naredile to poletje nepozabno. Ne glede na to, ali imate radi enodelne kopalke ali dvodelne, pri nas boste zagotovo našli svoj nov najljubši kos.

Trenutna ponudba kopalk je odlična izbira za številne poletne pustolovščine. Še posebej nam je všeč bikini. Zato smo izbrali najbolj nore, najbolj vesele in najbolj razigrane modele, barve in vzorce! Dvodelne kopalke so najboljša izbira, če želite dobro zagoreti. In ko se želite malo skriti pred soncem, skočite v senco. Z barvitimi kopalkami z vzorcem boste tudi tam opaženi. Prepustite se poletnim vibracijam in uživajte v počitnicah.

Sončenje, morski valovi in poletni vetrič so čas, da razkažete razkošno poletno modo. Enobarvne kopalke s privlačnimi podrobnostmi, v kombinaciji s poletnimi oblekami in enostavnimi modnimi dodatki ustvarjajo neštete modne kombinacije. Zato je pomembno, da letos v svoji torbi najdete enobarvni bikini. V klasični črni ali beli ne morete zgrešiti.

Pri novih modelih kopalk nismo porabili na romanco. Navdihnila jih je ženstvenost, kar je prineslo široko paleto roza barv, cvetličnih vzorcev in volančkov. Za vse, ki želijo biti moderni med branjem dobre knjige in vse prepustiti domišljiji.

Za tiste bolj divje imamo divje vzorce. Morda vsi niso tako pogumni, da bi izbrali kopalke z živalskim vzorcem, vendar je veliko takih, ki točno vedo kako ta vzorec združiti s svojim značajem. Samo zamislite si kopalke in dodatek lahke poletne obleke, koktajl z glasbo na poletni zabavi... Woooow, komaj čakamo na nov dan, da oblečemo nove kopalke!

Zakaj? Ker to poletje zabave ne bo konec!