Spodnje perilo je brez dvoma pomemben del vsakega outfita. Vedno začnemo s premišljeno izbiro spodnjega perla, ki poskrbi, da se počutimo še posebej samozavestno čez dan in pravgotovo pozitivno vpliva na naše počutje. Čeprav ga nihče ne vidi pod našimi oblačili, vse punce vemo, da nam seksi spodnje perilo daje moč, da zavladamo svetu.

Poleg »klasične« funkcije, ki jo ima spodnje perilo, je precej pomembno ravno v tem obdobju, saj lahko močno »pogreje« v hladnih zimskih nočeh. Seksi spodnje perilo tako ni le izbira, ampak musthave vsake ženske, ki ve, kaj si želi. Nakup zapeljivega spodnjega perila je pogosto darilo, ki si ga boš privoščila zase, a hkrati boš s tem očarala druge.

Ker je tukaj že praznični december in vsi vemo, da je december čas obdarovanja – ti želimo povedati skrivnost - in to je: čipka je darilo, ki bo razveselilo prav vse! Neglede ali se boš odločila za samostoječe nogavice, set nedrčka in spodnjih hlačk, bodi ali bodystocking, s tem darilom ne boš nikogar postila ravnodušnega.

Eden naših najljubših kosov spodnjega perila je bodi. Lahko jih kombiniramo na nešteto načinov in udobje pri nošenju je zagotovljeno, še posebej v mrzlih dneh. Različne barve, čipka in detajli so tisto, kar jih naredijo nekaj posebnega. Še posebej, če jih nosiš z jeansom, hlačami ali krilom z visokim pasom. Prepričani smo, da že imaš svoj najljubši bodi, a nikoli jih ni dovolj. Neskončno kombinacij lahko ustvariš z njimi – od poslovnega izgleda do stylinga za nore noči zunaj!

Upamo, da že razmišljaš o kombinacijah, ki jih boš ustvarila na glamuroznih zabavah, ki prihajajo. Spodnje perilo iz naše nove kolekcije je to leto vsestransko. No, lahko ga nosiš samo pod blazerjem, bralette pod prozorno tkanino, za popolno postavo pa izberi korzet, ki bo poudaril vse tvoje atribute in pod elegantno obleko sploh ne bo opazen.

Pravzaprav smo se kar zaljubili v novo kolekcijo spodnjega perila! In najboljše je, da kar takoj izberemo, kaj bi naročili… Si z nami?