Mislim, da smo prav vse že komaj čakale, da se ta trend vrne. Ni potrebno, da preveč govorimo o njem, ker je dovolj zgovoren že sam – hlače na zvonec so pr(a)va ljubezen vseh modnih navdušenk! Če si tudi ti ena tistih, ki je že komaj čakala na vrnitev tega trenda, moraš nujno preveriti s čim jih boš letos kombinirala.

Na kratko se spomnimo zgodovine kavbojk, ki se razširjajo od kolen proti koncu. Postale so pravi hit v »hippie« 70. letihin v kratkem času so zasvojile celoten modni svet. Najprej so bile popularne hlačnice na zvon, ki niso prekrile obutve. Kaj kmalu pa se je pojavil model kavbojk »bootcut«, ki se v spodnjem delu tako razširi, da je po dolžini že pokril precejšen del obutve. In na koncu, za tiste najbolj ekstravagantne, je tukaj še model kavbojk »wide leg«, ki sega preko obutve do tal.

Ena od osnovnih karakteristik hlač na zvonec je ta, da ekstremno poudari žensko postavo in pristaja tako ženskam z ozkimi, kot ženskam z širšimi boki. Elegantno poudarijo postavo v obeh primerih, saj poudarijo linije ženskega telesa in telesu vizualno dodajo simetrijo. Z lahkoto se torej kombinirajo tudi za elegantne priložnosti.

Hlače na zvonse lahko kombinirajo prav z vem in tudi zato so nam tako všeč! Srajce, majice, puloverji in »oversized« puloverji bodo ustvarili kombinacijo, ki ne bo ostala neopažena. Te vrste kavbojk same po sebi ne potrebujejo veliko detajlov za popestritev, saj njihov design govori sam zase. V letošnjem letu se mogoč pojavijo le raztrganine, ki smo jih na kavbojkah vajeni že zadnjih nekaj let in rahle sence v modri barvi jeansa. Obstaja pa še ena stvar, ki jo moraš nositi ob hlačah na zvon – to je zanimiva modna torbica.

Kljub temu, da smo res že komaj čakali na vrnitev hlač na zvon, pa nikakor ne smemo pozabiti na hlače, ki še vedno ostajajo na modni sceni in so must-have trend vseh trendsetterk - jeans v kombinaciji z živalskim potiskom. In seveda še hlače z visokim pasom, ki tudi v poslovnem svetu izgledajo elegantno.

Nočemo te preganjati, ampak hlače na zvon so v trenutku, ko smo jih postavili na naše virtualne police, postale pravi hit. Nočemo, da ostaneš brez svojega para zato – POHITI!