Letos je bilo poletje res dolgo in vroče, zato smo malo presenečeni, ko moramo spet skočiti iz sandalov v toplejšo obutev. Če si ena tistih, ki je v to prehodno obdobje prišla popolnoma nepripravljena, imamo zate last-minute rešitev!! Poglej trendy novo kolekcijo zimskih čevljev iz naše ponudbe.

Še pred nekaj leti se je zdelo nemogoče, da bi zimski škornji ostali pomemben del ulične mode. A zdaj je čisto drugače. To so trenutno najbolj stylish kosi modne obutve! Naš nasvet: črne hlačne nogavice, »oversized« pulover, pletene nogavice čez kolena in rdeči škornji.

Detajli umetnega krzna so dobrodošli v vsaki kombinaciji! Zato lahko umetno krzno najdeš skoraj v vseh kategorijah naše nove kolekcije – jakne, parka jakne, usnjene jakne in obutev. Krzno se pri obutvi kombinira na tak način, da detajli naredijo tvoj outfit zanimiv in mladosten. Popularne so debele podloge iz toplega krzna, atraktivne pa so tudi kombinacije z vezalkami in sponkami v stilu pohodniških čevljev. Kaj pa barve? Prav vse! Od naravnih zemeljskih tonov do živo rdeče.

Zimska obutev – pogosto pri izbiri damo prednost funkcionalnosti pred estetiko. A letos ni potrebno, da je tako. Zelo popularen hit med trendsetterkami je letos obutev z vezalkami. Naj bo to robustna zimska obutev ali občutljivejši model obutve, detajli z vezalkami in vrvicami so MUST HAVE!

Torej to leto bomo nore na škornje! Tudi v hladnejših dnevih jih lahko kombiniraš z mini krilom, tako da dodaš tople pajkice ali žabice živih barvah. Outfitu dodaš še šal z zanimivim vzorcem, ki bo tvoj styling zaokrožil.

Kljub dejstvu, da nas je zimska atmosfera nekoliko presenetila, je pomembno, da poiščeš outfit, ki bo sledil letnemu času.Seveda nočemo, da te v teh nizkih temperaturah zazebe, zato predlagamo da izbereš svojo novo obutev tako, da bo kvalitetna, trajna in trendy. Tako boš lahko dlje časa zunaj, tvoj look pa bo trendy in popoln!